Samenwerken

Wilt u graag een grote doelgroep bereiken die geïnteresseerd is in fietsen in de breedste zin van het woord? Dat kan! Ik bied enkele samenwerkingsmogelijkheden aan, die ik voor u op een rijtje heb gezet.

1: Review

In overleg kan gekozen worden voor het reviewen van producten of diensten die te maken hebben met gravelfietsen, wielrennen of mountainbiken. Na ontvangst van het product of de dienst, zal ik het uitgebreid testen. Na de test wordt er een (eerlijk) subjectief artikel geschreven. Hierin zit ook een link naar bijvoorbeeld het product of de website / webshop.

2: Advertorial

Wilt u uw dienst of product onder de aandacht brengen in een objectief artikel op stoopendaal.nl? Dat is mogelijk met een advertorial. Dit is een betaald artikel dat we na uw goedkeuring publiceren op stoopendaal.nl. Het is ook mogelijk om een artikel aan te leveren.

3: Advertentie op de homepage

Wilt u uw bedrijf visueel onder de aandacht brengen bij wielerliefhebbers? Het is mogelijk om een advertentie afbeelding op de homepage te laten plaatsen, inclusief follow link naar uw website of webshop. 

4:Uw keuze

Heeft u zelf een manier van samenwerken in gedachten? Laat het mij weten, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik ben erg flexibel en ik denk graag met u mee.

Heeft u interesse in een samenwerking, wilt u graag adverteren, of heeft u andere vragen met betrekking tot deze onderwerpen?  Laat het mij gerust weten via het contact formulier!