Japie Stoempen Koerspet

In samenwerking met Japie Stoempen mag ik de koerspet aanbieden met 10 % korting! Gebruik hiervoor de kortingscode stoopendaal10 in de webshop van Japie Stoempen!

Missie:

Bij de start-up japiestoempen.cc zijn ze zot op de koers en is de liefde voor de koerspet groot! Een goeie koersklak onder je helm maakt je wieleroutfit af en het is een ware eyecatcher! Ook na de koers. Eind 2020 is de boutique webshop japiestoempen.cc gestart met als missie om dit meest iconische wielerkledingstuk stijlvoller te maken, zonder afbreuk te doen aan de functie en kwaliteit! Sterker nog we geloven in de kracht en functionaliteit van premium katoen, een goede zweetband en een strak design! De selectie aan # hastags maakt onze cycling caps #koerspettenmetkarakater, herkenbaar voor iedere fietsliefhebber hoe fanatiek of recreatief dan ook: # STOEMPEN #KLASBAK #KLEPPER #CHASSEPATATE

De koerspetten van japiestoempen.cc:
> 100% premium katoen. Dus vergeet die broeierig polyester koersklak of bandana!
> Enorm goede vochtopname. Niet meer al dat zweet en zout over je gezicht!
> Stijlvol, comfortabel en zijn voorzien van een zweetband rondom de cap!
> Geborduurde # aan de voorzijde van de cap in frisse kleuren voor een geweldige look en feel!
> One size fits most. Hoe meer je de koerspet draagt hoe beter deze gaat zitten!
> Handgemaakt door en voorliefhebbers van de koers!
> Ontworpen in Nederland en geproduceerd in Europa!

Lente collectie

Zowel de #hastags als de designs van de koerspetten worden regelmatig vernieuwd. Recent is de  lente collectie koerspetten van japiestoempen.cc live gegaan! Vrolijke kleuren katoen zoals fel geel, oranje en uiteraard het altijd passende zwart. Als boutique shop zijn onze productie aantallen nog beperkt, zijn we selectief en moet je er snel bij zijn! Bij deze lente collectie is er met name gekozen voor de #STOEMPEN en #CHASSEPATATE in shocking orange.

10% korting voor jou!

Ben jij of een van je wielermaten van het #stoempen of het rijden van een #CHASSEPATATE? Dan is dit de ideale koerspet! Voor jezelf of om cadeau te doen. We mogen je 10%korting aanbieden op alle nieuwe én bestaande designs. Met de kortingscode: stoopendaal10 kun je in de webshop www.japiestoempen.cc koerspetten kopen tegen 10% korting!

Het is koers, maar niet zonder klak op!

Wielergroetjes, Japie Stoempen en Arjan Stoopendaal

www.japiestoempen.cc