De kilometers van afgelopen jaar 2020

De kilometers van afgelopen jaar 2020! Volgens de Strava app zit ik nu op 12.231 km tot nu toe, dit werd duidelijk via het jaaroverzicht wat ze altijd verzenden naar iedereen die lid is van strava! 12.231 kilometers heb ik dus gemaakt dit jaar! Veel ? Ja best wel, vorig haalde ik net nog de 10.000 eind december! Nu zit ik al op dit aantal. Wellicht heeft corona hiermee te maken, meer naar buiten geweest en meer gefietst! Of heeft de prachtige zomer geholpen? Gefietst heb ik deze kilometers op de Racefiets, Mountainbike en Gravelbike!

Op naar volgend jaar 2021, maar dit jaar toch nog een paar kilometers erop rijden 😉

Ik wens jullie al het goeds , keep het safe en veel fiets plezier voor 2021!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *