Gravelroads

“Gravelrides is momenteel in volle opkomst. Dagelijks verkennen we ongerepte paden door de natuur tijdens lange tochten op onze fietsen. Het is niet verrassend dat steeds meer gravelroutes op mijn site verschijnen. Het is een heerlijke ervaring en we genieten elke stap van de weg. Ik heb de meeste routes zelf gereden, terwijl enkele door vertrouwde vrienden zijn uitgeprobeerd en waarvan ik de GPX heb gebruikt. Ik nodig je uit om deze unieke avonturen met mij te beleven.”

“De gravelroutes op deze website zijn door mij zorgvuldig uitgeprobeerd. Echter, ik kan niet garanderen dat alle paden en wegen openbaar toegankelijk zijn. Fietsen op deze gravelroutes is op eigen risico, dus let goed op de regels en volg altijd de borden.”

PS: “Deze website biedt een uitgebreide collectie van uitgeprobeerde gravelroutes. Ik kan echter niet garanderen dat alle paden en wegen openbaar toegankelijk zijn en het fietsen op deze routes is op eigen risico. Houd altijd rekening met de regels en volg de borden.

Heb jij zelf een indrukwekkende route gereden? Deel deze met ons! Stuur mij jouw GPX-bestand en een kort verslag en ik zal deze bij ons op de site publiceren, zodat andere fietsers ook kunnen genieten van jouw ontdekkingen.”

Mail naar arjan@stoopendaal.nl of vul hier het contact formulier hier onder in.

Check de route op mijn Strava of Komoot account! Geen Strava of Komoot? En toch de GPX file ontvangen? Stuur mij gerust een bericht! Dat kan hier onder! Downloaden van de GPX routes kan ook check hier!

Check hier voor alle gravelroutes en de GPX download routes
    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van sleutel.