Gravelroads

Gravel is hot. Lange dagen in het zadel dwalen over onverharde paden door de natuur. Niet zo gek dat er steeds meer gravelrides op mijn site staan. Het is heerlijk en onderweg is het volop genieten! De routes heb ik zelf gereden, een enkele routes zijn gereden door vrienden ,die mij hierover vertelden en waarvan ik de GPX gebruik!

De gravelroutes op deze website probeer ik zo goed mogelijk te zelf rijden. Ik kan niet beloven dat alle paden en wegen publiekelijk toegankelijk open zijn. Het fietsen van de gravelroutes is daarom voor eigen risico! Hou je aan de regels! Let goed op de borden!

PS:Heb je zelf een mooie route gereden en wil je deze GPX en route delen, dan hou ik me graag aanbevolen om deze hier op de site neer te zetten met een download van de route erbij, stuur gerust in met een klein verslagje en ik zal deze hier plaatsen! Mail naar arjan@stoopendaal.nl of vul hier het contact formulier hier onder in.

Check de route op mijn Strava of Komoot account! Geen Strava of Komoot? En toch de GPX file ontvangen? Stuur mij gerust een bericht! Dat kan hier onder! Downloaden van de GPX routes kan ook check hier!

Check hier voor alle gravelroutes en de GPX download routes
    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.