Gravelroutes De Veluwe

Gravelride Putten – Het Loo

Gravelride Putten Kroondomein het Loo 75 KM

Wat een dikke route, meer gravel dan asfalt ,zo als het hoort! Aanrader hoor! Hou er rekening mee dat je een bepaalde periode daar niet mag fietsen ivm de koninklijke jacht! Deze moet je gewoon gedaan hebben! Starten doe jij bij de Nieuwe Prinsenweg! Check hier de route en download de gpx hieronder!

Gravelride Kroondomein Het Loo

Gravelride Kroondomein het Loo 100 KM

Wat een rit, vroeg gestart in de hoop dat we misschien wel de wolf zouden zien, helaas. Zou ook wel erg toevallig geweest zijn! De route is werkelijk waar fantastische maar hou er rekening mee , deze is pittig! Hoewel er ook zat momenten zijn waarin je iets kan afsnijden als je dat wilt! Het Check hier de route en download de gpx hieronder!

Gravelride Nunspeet

Gravelride Nunspeet 58 KM

Deze route heb ik gereden tijdens de Schwalbe Toertocht, veel gravel en mtb tracks, het is te doen met de gravelbike! De omgeving maakt heel veel goed! Starten doe je bij de industrieweg! Check hier de route en download de gpx hieronder!

Gravelride Nijkerk

Gravelride Nijkerk 61 KM

Gravel ritje rondom Nijkerk, het was meer een MTB route wat mij betreft, maar niettemin prima te rijden . Mooie omgeving daar. Zeker de moeite waard om eens te rijden! Starten doe je bij de Kolkstraat! Check hier de route en download de gpx hieronder!

Gravelride Arnhem Apeldoorn

Gravelride Arnhem – Apeldoorn 90 KM

Vandaag Gravelride gemaakt rondom Arnhem en Apeldoorn! Over de Veluwe! Lekker lang toeren! Genieten! Mooie vergezichten en dikke gravelpaden,starten doe je bij de Erasmussingel! Check hier de route en download de gpx hieronder!

Gravelride Lunteren

Gravelride Lunteren 44 KM

Gravel ritje rondom Lunteren , een heerlijke route met mooie afwisselende paden. Mooie omgeving ,absoluut de moeite waard om deze eens te rijden, starten doe je bij de De Haverkamp! Check hier de route en download de gpx hieronder!