Gravelride op de MTB omgeving Utrecht-Hilversum

Afgelopen vrijdag heb ik een Gravelride gemaakt op de MTB omgeving Utrecht-Hilversum ! Gravelbike en racefiets staan helaas bij de fietsendokteren in de ziekenboeg! Gelukkig heb ik ook nog een mountainbike! Dus hup in de benen en gewoon een rondje gravellen op de MTB! Ik had geen zin om met de auto te gaan en de fiets weer in de auto toen etcetcetc! Dus vanuit huis richting Utrecht en verder wel kijken hoe en waar we terecht komen. Uiteraard wel een beetje een route en richting in gedachte! Op mijn groene vriend lekker rond toeren! Uiteindelijk kwam ik nog op 80 km en heb weer mooie plekken in de omgeving ontdekt! Altijd leuk om mooie nieuwe plekken te ontdekken!

|MTB| Gravelride |Omgeving Utrecht| Mountainbike| Mijn groene vriend|

Bekijk mijn route en activiteit op Komoot: https://www.komoot.nl/tour/490771946

Bekijk mijn route en activiteit op Strava: https://strava.app.link/uF67ISm1Ijb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *