Gravelrit met Opa Jan en Opa Jan!

Ouderwets een gezellige gravelride gereden afgelopen zaterdag met twee oude leermeesters van mij Opa Jan en Opa Jan🤪! Van deze heren heb ik het MTB’en geleerd toen ik begon, vele mooie ritten met ze gemaakt over de heuvelrug toen er nog geen MTB parcours waren en je (bijna) overal mocht rijden! Starten doen deze heren in Driebergen, mijn dochter hoefde niet naar de hockey, dus papa kon weer eens mee met deze heren op zaterdag! De twee bikkels rijden nog wekelijks twee keer per week ongeveer 60 km op de gravelbike en MTB! Ze hadden een leuk ritje gepland rondom Driebergen/Leusden , het weer was prima en ze fietsen allebei nog heel goed! In Maarn heb ik deze twee bikkels op koffie en wat lekkers getrakteerd en heb weer genoten van dit 44 km ritje met ze! Fantastische, allebei 70+! Geweldig en wat een voorbeelden! Chapeau voor de beide heren!

Bekijk mijn activteit op Komoot: https://www.komoot.nl/tour/589102077

Bekijk mijn activiteit op Strava: https://strava.app.link/9HVRCj7vLlb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *