“Jan is de man” graffiti Ride regio Utrecht

Vandaag heb ik een route gereden die langs veel mooie muurschilderingen gaat van de kunstenaar Jan is de man uit Utrecht! De man maakt vele mooie kunstwerken. Ik heb een route gemaakt met komoot en die bracht mij in Nieuwegein, Schalkwijk en voornamelijk Utrecht! Ik heb er ongeveer 14 gevonden , ik weet dat er nog een enkele meer is in Utrecht maar de tijd ontbrak me hiervoor! Ik ga de route een beetje aanpassen en laten starten vanuit Nieuwegein mocht je deze ooit eens zelf willen fietsen, het is zeker de moeite waard , je fiets van het boerenland zo het mooie Utrecht in , door de stad altijd leuk! De route heb ik gefietst op mijn Gravelbike maar het is geen gravelroute , het is voornamelijk over de weg, heel goed te doen met iedere fiets! Fotos van de graffiti’s komen er later op! Route is ongeveer 74 KM! Hier staan alle graffiti op foto’s die ik vandaag genomen heb!

GPX kan je hier downloaden! Starten kan/is bij de Winkelcentrum de Clinkhoef in IJsselstein

Bekijk mijn activiteit op Komoot: https://www.komoot.nl/tour/348348394

Bekijk mijn activiteit op Strava: https://strava.app.link/IozVVU7fvfb

Kijk ook eens op www.janisdeman.com meer over deze kunstenaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *