MTB Ride rondom de bossen van Ermelo!

Zondag weer eens wezen Mountainbiken! Met drie man richting Ermelo gegaan, de route ,de mtb ride, ging namelijk rondom de bossen van Ermelo! Het was even geleden dat ik zo’n ritje gemaakt had, voor de gravelbike was het natuurlijk in de winter altijd mtben! Sinds de gravelbike was het er eigenlijk niet meer van gekomen! Het was weer als vanouds, mooie mtb route, dwars door de bossen heen, gedeelte over de Ermelose Hei waar nog DNA van mij ligt , waarschijnlijk in een schuttersputje, in mijn diensttijd heb ik daar regelmatig gelegen! Gelegerd in Harderwijk lagen we daar veel in de natuur, pinda pinda te roepen! De route lag er behoorlijk bij hoewel sommige stukken echt slecht waren, een mede strijder had nog last van de zwaartekracht en ging (hihi) prachtig onderuit, hoewel niet hoger dan een 7,5 krijgt hij voor zijn stunten (hihi)

Bekijk de route , gpx en mijn activiteit op Strava: https://strava.app.link/nQlR8XhH7ib

Bekijk de route, gpx en mijn activiteit op Komoot: https://www.komoot.nl/tour/470216728

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *