Ritje door het land van Maas en Waal

Gisteren mijn vader inmiddels bijna 82 jaar naar een oude goede vriend van hem in Druten gebracht! Auto rijden gaat nog wel maar zulke afstanden wordt helaas lastiger voor hem! Dus ik heb hem meegenomen en hem bij zijn oude vriend gebracht! Daar aangekomen heb ik een bakkie koffie gedronken en ben ik zelf gaan fietsen, zodat ze samen even goed kunnen ouwekletsen 😉 en oude herinneringen ophalen, mooi toch! Ik heb zelf een rondje gefietst van ongeveer 50 km , langs de dijken in het land van Maas en Waal, leuke omgeving veel landelijke boerderijen en veel wind tegen haha heel veel wind tegen ,maar goed dat is niet erg! Na twee uurtjes was ik weer terug , leuk rondje gedaan op de gravelbike ,maar wel merendeels op asfalt. De twee oude heren hehehe hadden het gezellig gehad ondertussen en waren weer helemaal bij! Prachtig dat ze elkaar weer ontmoet hebben!

Bekijk mijn route op Komoot: https://www.komoot.nl/tour/531653555

Bekijk mijn route op Strava: https://strava.app.link/qpztKNJRwkb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *