Rondje Houten op de gravelbike, kou happen!

Op 2e kerstdag heb ik een rondje gereden om Houten heen! Op de gravelbike (ivm gladheid en dikkere banden) door de kou richting Houten, ik was gestart om 0800 uur, het was op zich best koud, haha het vroor dat het kraakte! Ik wilde gewoon naar buiten en niet binnen op zolder fietsen, maar ja de kou he! Toch gegaan en had mezelf uiteraard goed aan gekleed, hoewel dat altijd lastig is met dit weer! Het was heerlijk rustig, iedereen lag nog tussen de klamme lappen na eerste kerstdag! Wat een rust, op enkele wandelaars,hardlopers en hondenuitlaatmensen was er weinig volk buiten , heerlijk! De kou was goed voelbaar en mijn bidon werd steeds harder omdat de inhoud bevroor! Al met al een prima ritje waar het ondanks dat het kou! 51 km op de tellert gezet!

Bekijk mijn activiteit op Strava: https://strava.app.link/joRO1QfHkmb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *