We gaan weer voor een goed doel fietsen!

Doneren kan hier: https://www.alpentocht.nl/2023/deelnemers/7155084_4241

Dit jaar ( 9 sept’23 ) ga ik opnieuw de uitdaging aan om te fietsen voor het goede doel: de Clinic Clowns! Waarom? Omdat ze het hard nodig hebben en ik geloof in hun missie om er te zijn voor iedereen die een lach kan gebruiken in moeilijke tijden.

De Cormet de Roselend is de berg die ik zal beklimmen, met een afstand van 29 kilometer en een gemiddeld klimpercentage van 6,2%. Maar dat is niet het enige: het steilste gedeelte heeft zelfs een klimpercentage van 14,3%! Ik weet dat het zwaar zal worden, maar dat is niets vergeleken met de uitdagingen waar de Clinic Clowns dagelijks mee te maken hebben.

De Clinic Clowns bieden steun aan iedereen die bang, eenzaam, onzeker of verdrietig is en de kracht van een lach nodig heeft. Dat is zo enorm belangrijk en daarom wil ik me graag inzetten voor hun missie. Als jij me wilt steunen, zou dat fantastisch zijn. Maar nog belangrijker is dat je de Clinic Clowns steunt, zodat zij door kunnen gaan met het bieden van troost en vreugde aan mensen die het hard nodig hebben.


Help je mij? Iedere euro welkom. Dank je wel alvast!
Doneren kan hier: https://www.alpentocht.nl/2023/deelnemers/7155084_4241

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *