WSR op Zwift! Virtuele variant van de Weekly Summer Ride!

Via Peter Dieleman!

Onder het motto ‘alleen is ook maar alleen’ starten we voor de liefhebbers a.s. dinsdag met een virtuele variant van de Weekly Summer Ride! Op Zwift, in de vorm van een meetup. Gewoon om 19:00.

Lekker stukje koersen en even bijkletsen in deze vreemde periode. Ook hier geldt: samen uit, samen thuis. Voor de eerste keer zal ik een rondje zoeken van rond de 45 km. met niet teveel hoogtemeters (Alpe du Zwift kunnen we altijd later nog doen 😊). Ik verwacht dat we rond de 2,5 W/kg gemiddeld zullen rijden om de groep bij elkaar te houden. Lijkt me leuk als we een flinke groep bij elkaar krijgen!

Ik zal de meetup aanmaken. Als je mee wil, moet je mij Peter Dieleman wel volgen op Zwift, zodat ik je kan uitnodigen. Ik verstuur dan de invite die je kunt accepteren. 5-10 minuten van tevoren inloggen en naar de meetup gaan. Handig om de Zwift Companion app te gebruiken als je mee wil kletsen.

Hopelijk tot dinsdag!

Peter Dieleman

*Buiten route is Uitgesteld ivm Corona Crisis! #StaySafe en #Ride Solo

https://www.strava.com/clubs/455592/group_events/640760

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *