WTSHNN Lage Vuursche 85 km Gravel Ride!

Vandaag eindelijk de WTSHNN gereden, de route van de 85 km gravel ride! Eindelijk omdat deze al gepland stond voor de Corona periode en al verschillende keren uitgesteld was. Ondertussen had ik kaarten voor de F1 in Zandvoort gekocht en zou daarheen gaan!

Daarom had ik mijn eigen ticket voor de WTSHNN inmiddels verkocht omdat 4 september helaas niet meer uit kwam! Wat denk je wat!! Uitgeloot voor de F1 ,ik had een kaartje maar mocht dus helaas daar niet heen!! Balen dat ik dus twee evenementen moest missen!!

Maar gelukkig kwam er via een Gravelpagina op FB alsnog een ticket vrij voor de WTSHNN ! Ik blij!!Het was een toffe route ,veel paden kende ik wel ,maar zeker ook over nieuwe paden gereden!Het weer was ideaal, de start locatie was in Lage Vuursche bij de Kuil!

Starten deden we tussen 1300-1400 uur! We waren met zijn drieën! Er waren genoeg deelnemers voor de gravelride tevens ook veel mtbers!De route was lekker afwisseld, ook gedeeltelijk over de MTB route, persoonlijke hoeft dat van mij niet met de gravelbike,maar het is wel een leuke uitdaging!

Uiteindelijk over verschillende gedeeltes van de hei gereden ,die nu echt mooi paars gekleurd is!Al met al kwamen we terug in Lage Vuursche bij de Kuil ,waar een gezellige sfeer hing, waar de hamburger en het biertje er goed in ging! Goed geregeld allemaal!

Topdagje zo en wellicht tot volgend jaar!

⛔ Let op,je kan deze route niet zomaar rijden,er waren paden opengesteld die normaal verboden zijn om te fietsen

Bekijk mijn activiteit , en de route op Strava: https://strava.app.link/LKKZrABpijb

Bekijk mijn activiteit ,en de route op Komoot : https://www.komoot.nl/tour/477072633

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *