Goed voorbereid deelnemen aan de IJsselsteinse Toertocht 2023.

Beste fietsliefhebbers,

Even een bericht voor iedereen die ons nog niet zo goed kent. Op zaterdag 17 juni organiseren wij voor de 8ste keer de IJsselsteinse Toertocht vanaf Schilte BV, Utrechtseweg 32 in IJsselstein.

Bij deze fietstocht kan gekozen worden voor een route van 75,100 of 125 kilometer. Met een deel van de inschrijfgelden steunen we IJsselsteinse maatschappelijke organisaties om hen te steunen. Na de tocht is er een gezellig wielerterras, waar genoten kan worden van een drankje,hapje en met diverse liveoptredens. Gestart kan er worden vanaf 09.00 uur en waar het altijd gezellige feest zal eindigen om 18.00 uur.

Wil je je goed voorbereiden op deze tocht of vind je het leuk om in groepsverband te fietsen, dan is het mogelijk om iedere dinsdag mee te fietsen met de Weekly Summer Ride. Vanaf 19.00 uur wordt er, in diverse groepen en snelheden, gestart vanaf van Ekeris Tweewielers Lage Biezen 2a IJsselstein.

Op 28 maart zal de eerste rit zijn. Dinsdag 21 maart is er een informele informatiebijeenkomst waarin er uitleg gegeven wordt over het fietsen in een groep en de regels die er bij horen en is er een leuke quiz. De inloop is vanaf 19.15 uur en start om 19.30 uur.

Wil je meer weten over de IJsselsteinse toertocht kijk dan op: https://ijsselteinsteinsetoertocht.nl

Vind hier mooie fiets goodies

Of schrijf je in via

• voor de toertocht: https://ijsselsteinsetoertocht.nl/inschrijven/

• voor de Weekly Summer Ride: https://www.strava.com/clubs/455592

#IJTT#WSR#wielrennen#ekeristweewielers#schilte#ijsselsteinsetoertocht#gravel#mtb#ijsselstein

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *