Kroondomein informatie

Het kroondomein, is het exclusieve bezit van een regerende monarch in een monarchie. Het is een plek waar de koning of koningin inkomsten kan verwerven. De schoonheid en grandeur van dit domein worden benadrukt door de prachtige landgoederen, adembenemende paleizen en kastelen die als koninklijke verblijfplaats dienen, evenals de weelderige bossen waarin de monarch zijn of haar jachtpassie kan beleven.

“Ontdek het avontuur van het Kroondomein, het perfecte gebied voor een onvergetelijke gravelrit. Hier kun je genieten van de prachtige natuur en unieke landschappen terwijl je door het gebied graveld. Het is populair onder fietsliefhebbers en dat is niet voor niets. Bekijk de prachtige routes en informatie over het Kroondomein, het is zeker de moeite waard om hier eens een uitdaging aan te gaan. Houdt rekening met de regels en volg de gravelcode om dit unieke gebied te beschermen.

Let op: Een groot deel van het Kroondomein is gesloten van 15 september tot 25 december, dus plan je avontuur daarom zorgvuldig!”

https://www.stoopendaal.nl/gravelride-kroondomein-het-loo/

https://www.komoot.nl/collection/1058505/-veluwe-gravel-voor-de-gravelbike

https://gravelrides.cc/stappenbelt-apeldoorn/

https://cobblescycling.com/2021/08/21/green-divide-300-kilometer-gravel-nederland/

https://www.bicycling.com/nl/tochten-en-routes/a27258229/gravelroute-maand-het-kroondomein-apeldoorn/

https://www.kroondomeinhetloo.nl/