Gravelride Kroondomein Het Loo!

Vandaag Gravelride gereden over het Kroondomein Het Loo! Wat een rit, vroeg gestart in de hoop dat we misschien wel de wolf zouden zien, helaas. Zou ook wel erg toevallig geweest zijn! De route is werkelijk waar fantastische maar hou er rekening mee, deze is pittig! Hoewel er ook zat momenten zijn waarin je iets kan afsnijden als je dat wilt! Het gebied is echt uniek en heel mooi! Zeker de moeite waard om hier eens te gaan gravellen. Het is een klassieke MTB route maar ook goed te doen met de gravelbike!

Check hier de rit op Strava! Check hier de rit op Komoot of hieronder , de route is ongeveer 100 Km!

Check hier de rit van het Kroondomein van 72 KM! (TIP)

Check hier de rit van Kroondomein, een lange route in the Backroads from the Veluwe!

100 km route
71 km route
83 km route

Meer informatie over het kroondomein vind je hier!

Hou er rekening mee dat een groot gedeelte van het Kroondomein gesloten is van 15 Sept tot 25 december!

7 reacties

 • P. vd Hagen

  Mooie route, ik leen hem van je! Ziet er goed uit. Klein vraagje , mag je overal fietsen?

  • Arjan

   Beste P vd Hagen,

   zover ik weer mag je daar overal fietsen in deze tijd, er is een periode dat het verboden is i.v.m de jacht! Maar dat staat dan netjes aangegeven.

   Arjan

   • Sven

    Afgelopen week deze route gereden, mooi uitgezet trouwens!
    Stond bij km 47 wel voor een bord verboden voor fietsers. Geen idee of dit iets van de laatste tijd is? Ben maar een stukje omgereden via de Elspeterbosweg en Gortelseweg

 • Edward

  Vandaag deze route gereden. Zeer leuke en mooie route. Snel rondje, met af ten toe leuke hoogte verschillen. Ik vind de route goed bedacht met weinig lange rechte stukken maar vaak n keer links / rechts en dat maakt het zeer afwisselend. En toch ook nog veel smalle rijstroken, dat had ik niet verwacht. Kortom, ik ga deze zeker nog wel paar keer rijden.

 • Harriet

  Lijkt me een prachtige route, kun je op verschillende plaatsen starten?

  • Harriet, je kan natuurlijk zelf bepalen waar je wil starten als je de route volgt, ik ben toen gestart in de buurt van Wiesel. Starten kan ook in de buurt van Uddel of Elspeet, het is maar net wat voor jou het beste uitkomt.

 • Monique

  Wij vinden een kilometer of 25 op een zaterdagmiddag een fijne afstand. Kun je hem ook opsplitsen en wat is dan het leukste stuk.
  Groeten Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *