Gravelride Kroondomein Het Loo!

Vandaag Gravelride gereden over het Kroondomein Het Loo! Wat een rit, vroeg gestart in de hoop dat we misschien wel de wolf zouden zien, helaas. Zou ook wel erg toevallig geweest zijn! De route is werkelijk waar fantastische maar hou er rekening mee, deze is pittig! Hoewel er ook zat momenten zijn waarin je iets kan afsnijden als je dat wilt! Het gebied is echt uniek en heel mooi! Zeker de moeite waard om hier eens te gaan gravellen.

Check hier de rit op Strava! Check hier de rit op Komoot of hieronder , de route is ongeveer 100 Km!

6 reacties

 • P. vd Hagen

  Mooie route, ik leen hem van je! Ziet er goed uit. Klein vraagje , mag je overal fietsen?

  • Arjan

   Beste P vd Hagen,

   zover ik weer mag je daar overal fietsen in deze tijd, er is een periode dat het verboden is i.v.m de jacht! Maar dat staat dan netjes aangegeven.

   Arjan

 • Edward

  Vandaag deze route gereden. Zeer leuke en mooie route. Snel rondje, met af ten toe leuke hoogte verschillen. Ik vind de route goed bedacht met weinig lange rechte stukken maar vaak n keer links / rechts en dat maakt het zeer afwisselend. En toch ook nog veel smalle rijstroken, dat had ik niet verwacht. Kortom, ik ga deze zeker nog wel paar keer rijden.

 • Harriet

  Lijkt me een prachtige route, kun je op verschillende plaatsen starten?

  • Harriet, je kan natuurlijk zelf bepalen waar je wil starten als je de route volgt, ik ben toen gestart in de buurt van Wiesel. Starten kan ook in de buurt van Uddel of Elspeet, het is maar net wat voor jou het beste uitkomt.

 • Monique

  Wij vinden een kilometer of 25 op een zaterdagmiddag een fijne afstand. Kun je hem ook opsplitsen en wat is dan het leukste stuk.
  Groeten Monique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.