Wat als je wilt gaan gravellen? Arjan Stoopendaal helpt je op weg!

Afgelopen vrijdag 14 mei was ik uitgenodigd door de heren van de Watalswielerpodcast om wat vertellen over gravelrijden! Wat als je wilt gaan gravellen? Arjan Stoopendaal helpt je op weg!

Podcast: Play in new window | Download

Wil jij gaan gravellen, maar heb je net als ons geen idee waar je moet beginnen? Dan is deze aflevering echt iets voor jou! Marnick en Jeffrey blikken terug op een geslaagd rondje wielercafés en praten uitgebreid met een leuke gast. Arjan Stoopendaal, een echte liefhebber van het gravellen die ons vertelt over zijn ervaringen rondom het gravellen door heel Nederland. Op zijn website Stoopendaal.nl kun je routes downloaden die hij zelf heeft gefietst. Daarnaast hebben Marnick en Jeffrey ook een leuke aankondiging, namelijk een nieuwe liefhebber van onze show en daar zijn wij dankbaar voor.

Natuurlijk is er ook deze aflevering weer een nieuwe superkudo die wordt uitgereikt aan iemand uit onze Stravaclub. Iemand die na zijn deelnamen aan de ‘Race Around the Netherlands’ helaas moest opgeven vanwege een knieprobleem, maar zeker de Superkudo heeft verdient! Tot slot wordt de aflevering afgesloten met een nieuwe wielerterm van onze gast zelf. Weet jij deze wielerterm goed te gebruiken? Tag @watalsdewielerpodcast, maak een leuke video en win een paar zelf gebrouwen biertjes van Stoopendaal.nl

bron:https://www.watalsdepodcast.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *