2e paasdag een leuk ritje gemaakt van 115 km richting Zaltbommel!

Gisteren op 2e paasdag een leuk ritje gemaakt met 5 man van 115 km richting Zaltbommel via Schoonhoven waar we het pontje pakten naar de overkant richting Gorinchem! Via het Kanaal van Steenenhoek richting de Boven-Merwede waar we overstaken naar Gelderland! Onderweg werden er weer diverse naambord sprintjes gehouden, altijd leuk, even sprinten!

Het was weer super goed en het zonnetje scheen lekker, maar in de ochtend kan het toch nog behoorlijk koud zijn dus de kledingkeuze is weer lastig hahaha, of te warm of te koud, altijd een soort van gedoe! Vooral als je jezelf aangekleed bent en je maat komt je ophalen in kort – kort (korte broek – korte mouwen) en lacht je al uit als je naar buiten stapt met je been stukken aan en nog net geen wollen muts op! (Ahum momentje), dus snel beenstukken weer uit en door, was toch nog ff fris maar natuurlijk verdween dat weer na een paar uur fietsen! Dan wordt het steeds warmer!

Het tempo zat er behoorlijk in en je merkt dat iedereen weer kilometers aan het maken is! Koffie deden bij een leuk tentje in Poederoijen, bij brasserie De Buurman , een leuk tentje met een topservice, ze vullen zelfs je bidon voor je! Aanrader dus!

Na de koffie via de dijk langs de Afgedamde maas richting Zaltbommel, daar weer de Waal over richting Leerdam en richting het Utrechtse! Het was weer een mooie rit met een leuke route en veel nieuwe stukken, waar ik nog niet eerder gefietst had!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *