Alpentocht 2022, steun mij voor deze nieuwe uitdaging!

Alpentocht 2022, steun mij voor de nieuwe uitdaging!We gaan ervoor! We gaan weer fietsen voor een goed doel! Ik ga geld inzamelen voor de Clini Clowns! Geld inzamelen voor de Stichting CliniClowns. Zij zetten zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond.Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg.En ze hebben het hard nodig!

Alpentocht 2022! We gaan de Stelvio in Italië beklimmen begin September 2022! Op naar de top van de Stelvio met een gemiddelde van 7,5 %! Van Prato naar de top op 2758 meter liggen er maar liefst 48 haarspeldbochten op mij te wachten. Het is een uitdagende klim van ca. 24km en 1808 hoogtemeters.Ik ga ervoor!

Wil jij mij steunen en doneren, elke euro telt en mag, ik zal me er 200% voor inzetten natuurlijk! Trainings kilometers maken voor dit mooie doel is de nieuwe uitdaging! Het streefbedrag is dit keer €500,- dat moet dus zeker lukken toch? Elke euro meer is natuurlijk meer dan welkom!

Wil je mij sponsoren op allerlei manieren? Doneer hieronder! Of neem contact met mij op! Wat fijn en alvast grote dank!

Doneren kan je hier doen:https://www.alpentocht.nl/2022/deelnemers/arjan-stoopendaal

Uiteraard kan je mij ook volgen op mijn website www.stoopendaal.nl en op Facebook en Instagram https://www.instagram.com/dutch_gravel_cycling/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *