Rondje Zevenhuizen weer eens op de racefiets!

Gisteren na lange tijd eindelijk weer eens op de racefiets een rondje gemaakt! Het plan was via Boskoop , richting Moerkapelle en dan weer richting Utrecht te fietsen , een rondje van ruim 100 km! Het weer was goed en omdat het zondag de hele dag zou regenen volgens de voorspellingen, ging ik op zaterdag! Route ingeladen op de Wahoo en gaan met die spreekwoordelijke……juist banaan! Richting Benschop via Oudewater en zo verder…….althans dat hoopte ik hahaha, de navigatie gaf een hele andere richting aan, bij Benschop, een richting die totaal niet klopte, er was en lag geen weg waar ik heen moest!

Ik stoppen en de route opnieuw ingeladen, wat denk je wat? Klopte weer niet, ik denk dat de file corrupt was ofzo maar goed, ik was er snel klaar mee en koelde alweer af in de kou, en dacht alleen maar hup en door! Ik ben toen gewoon lekker gaan fietsen op de richtingsborden op de weg en dacht , we zien wel waar ik terecht kom, als ik de 100 km maar ff aantik! Zo gezegd zo gedaan en binnen no time zat ik al in Rotterdam, mooie is dat je zonder navigatie fiets je op heel veel verschillende paden terecht komt, dat heeft ook wel wat! Veel nieuwe wegen ontdek je dan, en het is ook wel een lekker zonder navi te rijden! Het was fris buiten maar goed aankleden scheelt een hoop! Uiteindelijk kwam ik uit op 102 km waarvan 50 km wind tegen want er stond ook nog een behoorlijk windje. Lekker om weer op de racefiets te zitten en nu wachten op het mooie weer! Laat de lente maar komen!

De route van mij zoals ik hem gefietst kan je bekijken en staat hier op Strava !

Check ook eens deze link, mijn actie voor het goede doel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *