De IJsselsteinse Toertocht 2023, over de Utrechtse Heuvelrug.

Op een betoverend mooie ochtend, in de vroege uren van de dag, begonnen we de IJsselsteinse Toertocht 2023 met een groep van vier enthousiaste medefietsers. De klok sloeg 05:30 uur toen we vol energie vertrokken voor een onvergetelijk avontuur over de Utrechtse heuvelrug van 75 en 125 Km.

Terwijl de zon langzaam opkwam en de ochtendmist nog over het landschap hing, voelde de atmosfeer magisch mooi aan. Het koele briesje gaf een verfrissend gevoel tijdens het fietsen. Na de 75 km gingen we ons klaar maken voor de tweede rit van de dag, een afstand van 125 kilometer. Met onze E.F.G groep verzamelden we ons om 09:00 uur bij de start.

Gedurende de tocht konden we volop genieten van de prachtige omgeving en de Utrechtse heuvelrug. Het landschap is altijd adembenemend, met glooiende heuvels, groene bossen en schilderachtige wegen die ons door pittoreske dorpjes leidden. De route bood een perfecte mix van uitdagende beklimmingen en vlotte afdalingen.

Na een inspannende rit, waarin we ons uiterste best deden natuurlijk, legden we in totaal 203 kilometer af. Als traditiegetrouw fietste ik dit jaar wederom zowel de 75 kilometer als de 125 kilometer. Het gevoel van voldoening bij het voltooien van deze afstanden is altijd goed.

Na de inspannende kilometers was het tijd om te genieten van de welverdiende ontspanning. We streken neer op het gezellig terras van de IJsselsteinse toertocht, waar we werden verwelkomd door livemuziek en een uitgebreide keuze aan verfrissende drankjes, waaronder bier (joh gekkie 😉). De sfeer was weer top en supergezellig, gevuld met verhalen en gelach over onze avonturen op de fiets.

De IJsselsteinse Toertocht 2023 was niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een moment van samenzijn en plezier. Het was weer een dag vol prachtige herinneringen en nieuwe ervaringen. Volgend jaar zijn we weer van de partij!

De route kan je hier vinden op Strava. En de route op Komoot kan je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *