Een mailtje van een Amerikaan uit Denver, Colorado!

Het was weer even geleden dat ik wat geschreven heb voor de website! Ondertussen ben ik op vakantie geweest en daar ook een paar hele mooie ritten gemaakt in Spanje, maar daar kom ik later op terug! Nu heb ik weer even tijd voor een update!

Nu eerst over de rit van gisterenavond! Ik zag in de mailbox van mijn website een mailtje van een Amerikaan uit Denver, Colorado met de vraag of ik wist wanneer er ergens wat groepsritten en/of er mensen zijn die met hem een leuke gravelrit wil maken, deze week! With a Local zoals hij schreef!

Hij is op vakantie in Nederland with his wife hèhè! Hij had in planning om via Amsterdam naar Utrecht dan via Rotterdam naar Zandvoort te fietsen met zijn vrouw! En terwijl hij dat doet bezoekt hij diversen locaties in Nederland waaronder Kasteel Haarzuilens!

Zogezegd zo gedaan, na wat mailtjes over en weer, kwam hij maandagmiddag aan in Utrecht vanuit Amsterdam met zijn vrouw op de gravelbike! Hij had mij ondertussen de tijd geappt wanneer hij er zou zijn! We hadden afgesproken om 18.45 bij de steenweg, midden in Utrecht!

Uiteraard was ik op tijd en hij kwam enkele minuten later aan! Het was een leuke kennismaking en het klikte meteen en ik zo goed als ik kon in mijn steenkolenengels begeleide ik hem door Utrecht richting de Bilt en naar Vliegveld Soesterberg en vertelde hem dat hier altijd veel Amerikanen gelegerd waren omdat daar een Leger Basis lag van de Amerikanen! Hij keek zijn ogen uit en vond het indrukwekkend! Daarna hebben we nog leuk gravelstroken gepakt rondom Lage Vuursche en nog wat leuke bezienswaardigheden bezocht en rond 21.30 uur weer richting Utrecht gegaan, uiteraard zijn we onder de Dom gefietst en zei tegen hem dat hij in de mooiste stad van Nederland, wat zei ik, van de hele wereld was!

Na afloop hebben we samen nog een Beer gedronken en wat nagepraat en maakte we elkaar duidelijk dat de kennismaking er leuk was! Ik heb hem nog wat tips gegeven en uiteraard aanbevolen om de Dom te beklimmen!

Ik weet absoluut zeker dat er in Denver Colorado een Amerikaan woont die een mooie en een goede herinnering heeft aan de mooiste stad van de wereld Utrecht en daarbij een mooie gravelrit heeft gemaakt!

Andy het was erg gezellig , leuk om je te ontmoeten!

Follow mijn instagram voor de fotos : https://www.instagram.com/dutch_gravel_cycling/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *