Ik heb weer verschillende gravelritten gemaakt!

Zo weer even een bericht van mij, ik heb ondertussen weer vele mooie ritten gemaakt op de gravelbike, in de eerste week van de kerstvakantie ben ik gelijk naar het kroondomein geweest, die is altijd gesloten van 15 sept t/m 25 december omdat dan de Koning zijn vlees (lees schnitzels) voorraad moet aanvullen! Het is dan duidelijk verboden om daar een rit te maken!

Die rit heb ik samen met Stefan (Skeep.cc op Instagram) gemaakt en gelijk maar 125 km weggetrapt! Route kan je hier vinden! Het was een behoorlijk pittig ritje, veel vals plat en andere beklimmingen die erin zaten, het was ook behoorlijk koud en dan verspil je toch meer energie en dat merk je ook! We starten om 0800 uur en het eerste half uurtje was dan ook in het donker haha, grappig om te zien dat je dan toch ook al mensen tegenkomt in dat gebied die dieren aan het spotten zijn (denk ik……)!!

De vrijdag daarna ben ik met Harld (gravelplower.cc op Instagram) naar de omgeving van Arnhem gereden en daar een mooie gravelrit gemaakt, start was in het dorpje Heelsum en zo via Arnhem, over de Hoge Veluwe gefietst met nog een klein stukje richting Nationaal Park Veluwezoom uiteindelijk kwamen we op zo’n 72 km uit, waarvan de laatste 4 km met een grote doorn in mijn voorband die wonderwel dicht bleef zitten tot weer bij de auto waren, gelukkig hehehehe was het niet nodig in de regen de band te vervangen. Thuis had ik wel wat werk aan de winkel maar goed dat was zo gebeurt, fiets moet tenslotte ook schoongemaakt worden he.

Daarna nog een paar ritjes op de weg met de gravelbike gemaakt en gisteren een rondje gravel gedaan vanaf De Proloog in Amerongen met 5 man, ze gingen weer eens mee en dat was gezellig! Het rondje was 52 km rondom de Grebbelinie, mooie omgeving maar persoonlijk vind ik dat best een saai rondje. Maar dat mag de pret niet drukken want het kan niet altijd feest zijn he! Daarbij was het voor een paar van ons weer de eerste keer op de fiets sinds lange tijd, dus voldoende kilometers voor ze!

Na afloop nog een bakkie gedaan bij het altijd gezellige wieler café De Proloog in Amerongen daar waren we ook gestart!

Verder wens ik iedereen nog een mooi, gezond en al het goeds voor 2023!

De routes kan je hier vinden op mijn Strava en mijn Komoot Account!

Foto’s en Follow me op Instagram: https://www.instagram.com/dutch_gravel_cycling/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *