Leuke gravelride vanuit Hoogland van WTC Snel verzet!

Zondag 18 september! We hadden besloten om een gravelride in de buurt te doen en ik zag dat er in Hoogland een werd georganiseerd door de plaatselijke Wielerclub Snel Verzet! Snel zaterdagavond ingeschreven voor de 100 km Gravelride! Starten deden we rond 0830 uur in Hoogland, waar de feestweek ook aan de gang was! De start was op het feestterrein!

De route kregen we via een GPX-bestand en die zag er veelbelovend uit, hoewel er nog best veel asfalt in zat, maar goed nu na afloop kunnen we zeggen dat de route gewoon prima was! Via Eemland richting Nijkerk/ Voorthuizen dan door naar Stroe, over de mooie heide en via Harskamp richting Otterloo! Daar ga je richting Lunteren en de Grebbelinie richting de Treek terug naar Hoogland! Veel leuke nieuwe gravelpaden ontdekt en veel tussendoor weggetjes gezien dit keer!

De route was lekker afwisselend met mooie gravelpaden, hei en bospaden en regen, ja best wel wat regen maar toch viel het ook wel mee, met goede kleding hou je toch een hoop tegen, koud was het zeker niet! Er zat zowaar weer een oude pauze stop in, waar je kon eten en drinken wat neergezet was door de wielerclub, ik zeg goed geregeld!

Al met al weer een mooie gravelride met prachtige omgevingen ondanks het grauwe en grijze weer! Na afloop kregen we nog een lekker bakkie koffie met poffertjes van de club, hoe leuk! Dat smaakte prima!

Wellicht tot volgend jaar!

Route op Strava kan je hier vinden!

Route op Komoot kan je hier vinden!

Volg mij ook op Instagram hier!

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *