The Big Five Bikepacking eGuide

Ben jij op zoek naar de langste en MOOISTE gravelroute in ons eigen Nederland? Zoek dan niet verder. Met The Big Five Bikepacking eGuide haal je een onvergetelijke bikepacking ervaring in huis.

De route

Maandenlang sleutelden we aan de route en verkenden we de mooiste gravelpaadjes van het land. Het resultaat? Een 400 kilometer lange gravelroute die de mooiste gebieden in Nederland aandoet: Kroondomein het Loo, de Veluwe, omgeving Arnhem, de Sallandse Heuvelrug en de Achterhoek. Je ontdekt deze gebieden ook ECHT goed; je tikt ze niet alleen aan om te zeggen dat je er geweest bent. De vierhonderd kilometer kun je rijden in vier etappes. Wil je alvast de sfeer proeven van de Big 5 Bikepacking Route? Lees dan dit verslag.

De eGuide

Om dit bikepacking avontuur voor jou nog makkelijker te maken, maakten wij de “Big 5 Bikepacking eGuide”. In dit eBook vind je in ca. 20 pagina’s alle informatie over de etappes, info over welke accommodaties je kunt boeken, een paklijst en nog allerlei tips om jouw ervaring te verbeteren. Op deze manier kun je maximaal genieten van het fietsen en hoef je voor het regelwerk alleen maar deze gids te volgen. We geven zelfs tips over wat je kunt eten. De accommodaties bestaan uit trekkershutten, zodat jij lichtbepakt op pad kunt en niet in een tentje hoeft te slapen. Je slaapt dus in een echt bed, om de volgende dag weer vol energie aan de etappe te kunnen beginnen.

Je aankoop

Met deze aanschaf download je een ZIP file. Daarin vind je vijf GPXen (de hele route + 4 etappes) en de eGuide.

Hier kan je de Big 5 Bikepacking eGuide bestellen, absoluut een nieuwe aankomend Gravel Monument + 5 GPX routes & 20 extra tips (€9,-)

Bron : Edwin de Bruijn The_Gravelracerhttps://cobblescycling.com/

Een reactie

  • Edwin de Bruijn

    De 5 mooiste Gravelgebieden van Nederland aan elkaar gemaakt tot een zeer leuke, afwisselende en avontuurlijke Gravelroute. Op diverse plaatsen zijn vooraf goede campings geselecteerd, waar ze trekkershutten en safari-lodge tenten verhuren, zodat iedereen de 400km kan fietsen in het gewenste aantal dagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *