We zijn weer begonnen met de Weekly Summer Ride 2022!

Gisteravond zijn we weer begonnen met de Weekly Summer Ride 2022! De opkomst was geweldig, ik schat dat er ongeveer 60-65 mannen en vrouwen stonden! De WSR leeft kunnen we wel zeggen in IJsselstein! We hebben verschillende groepen en de C groep is de groep waar op dit moment de meeste mensen aan deelnemen!

Gelukkig hebben we hier verschillende wegkapiteins voor, zodat deze groep opgedeeld kon worden in drie groepen van max 12 personen!

De groep wordt anders veel te groot en voor de veiligheid voor eenieder blijft zo het grootst, want veiligheid staat voorop bij de WSR! De drie andere groepen (A-B-D Groep) konden zo ook veilig op pad!

De eerste keer is altijd Rondje Woerden en die is 40 km lang, omdat het vrij snel donker wordt beginnen we altijd met 40 km en deze wordt steeds langer in het seizoen, met als langste route 79 KM, daarna bouwen we weer af naar 40 km en is het seizoen weer voorbij, en dan zitten we alweer in September!

Wil je ook een keer meerijden dan ben je natuurlijk altijd welkom op de dinsdagavond, we starten altijd klokslag 1900 uur bij Van Ekeris Tweewielers in IJsselstein!

Gisteren was het meteen weer een leuk en gezellig rondje , het was even geleden door de corona dat we weer konden starten met de WSR! Ik hoop een leuk en veilig seizoen en bovenal met veel plezier!

Meer info op de Strava groep van de Weekly Summer Ride of stuur gerust een berichtje naar mij!

https://www.strava.com/clubs/weeklysummerride

Ekeris Weekly Summer Ride is een informele wielerclub voor iedereen (m/v), alle leeftijden en met diverse prestatieniveaus. Om mee te fietsen heb je een racefiets en een verplichte fietshelm nodig. De groepsritten worden gefietst volgens het principe ‘samen uit, samen thuis’! Bij de Weekly Summer Ride kan je op meerdere niveaus meefietsen:
Vanaf 18.50 u wordt iedereen verzocht in het vak van zijn keuze te gaan staan.
D – groep tot 28 km/h
C – groep van 28-32 km/h
B – groep van 32-35 km/h
A – groep van 35-??km/h
Gedurende het seizoen starten we op Dinsdag avond klokslag om 19:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *