Rondje richting de heuvelrug en grebbelinie

Gisteren hebben we een ritje gemaakt vanuit huis richting de heuvelrug en de grebbelinie! De ochtend begon goed met een mooi zonnetje en de temperatuur was redelijk fris! Het verschil van fietsen in de zon of in de schaduw was zeker te merken! Maar dat mocht de spreekwoordelijke pret niet drukken!

We waren met vijf man! De route ging via Nieuwegein naar Zeist en daar maakte we een rondje rondom Woudenberg! De route was fraai, veel afwisseling en door mooi bosrijk gebied! Langs het Valleikanaal weer richting Leusden en Den Treek! Daar koffie gedaan , jawel in de buitenlucht(!) het werd dan ook steeds kouder hahaha ,we koelde snel af en via onze looienpijp gooiden we koffie snel naar binnen en gingen we door! 

De zon was verdwenen , de kou was weer volledig terug, daarbij hadden we ook gelukkig wind tegen op de terugweg hehehehe, het werd dus redelijk bikkelen! 

Uiteindelijk 105 km  aangetikt en via een ommetje naar Uitweg terug in IJsselstein! Thuis gekomen douchen en naar de prachtige overwinning van Mathieu van der Poel gekeken! Wat een beest en groot winnaar, geweldig!

De route kan je hier zien op mijn Strava account! En hier op Komoot!

Er staan fotos op mijn instagram account: https://www.instagram.com/dutch_gravel_cycling/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *