Zondag had ik een mooi ritje in de planning van 130 KM!

Zondag had ik een mooi ritje in de planning van 130 KM! Mijn dochter mag bij kennissen een paar dagen logeren op een vakantiepark in Enter!

Dus Papa dacht dat is een mooi ritje voor op de fiets, mama en dochterlief mogen met de auto daarheen en dan rij ik mee terug in de auto! Zogezegd zo gedaan! Ik had een mooie route gemaakt dwars door het kroondomein heen, daar zijn we veel geweest met de gravelbike, dus ik dacht dat wordt genieten!

Via Soesterberg, richting Amersfoort, richting Voorthuizen naar Apeldoorn! Via Voorthuizen richting Apeldoorn, dwars door het Kroondomein, wat viel dat tegen hahaha! Over de Apeldoornsestraat, langs nieuw Millingen, en via de Amersfoortse weg, richting Paleis Het Loo, nou dat was dus 21 km, vals plat saai asfalt fietsen, zo noem ik het maar even, niet het kroondomein gravel waar ik altijd zo van kan genieten wat ik mijn gedachte had! Het was de doorgaande weg waar je soms oversteekt om het bos weer in te duiken, nu pakte ik deze weg dus helemaal over het asfalt! Behoorlijk saai maar goed, het kan wederom niet altijd feest zijn he! Uiteindelijk bij Paleis Het Loo aangekomen, en omdat ik er tocht was, ben ik even wezen kijken daar, helaas kon ik niet overal bij komen op de fiets, maar leuk om het toch eens te bekijken van een afstand! Ga daar zeker nog eens heen om rond te wandelen, hele mooie omgeving!

Op naar Deventer, daar nog even op de Brink geweest en nog een vriend geappt en zei dat ik in Deventer was, helaas moest hij werken dus ook geen koffie met een Deventer koek, jammer haha.

Naar Holten en dan naar Enter, nou Deventer – Holten is ook een weg alsmaar rechtdoor met af een toe een boerderie! 26 km lange weg rechtdoor, godsamme hahaha ook redelijk saai, maar nieuwe omgeving dus ook wel weer leuk! In Holten nog even de Holterberg op gefietst en toen door naar Rijssen en Enter, na 4 uur een 45 minuten fietsen aangekomen en had ik er ergens toch nog 130 km van genoten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *