E.F.G Rondje heuvelrug na corona perikelen!

Gisteren eindelijk weer eens een leuk rondje kunnen fietsen en een update op mijn site! Ook ik was helaas de klos en zoals velen geveld door corona! Ik ben er toch behoorlijk ziek van geweest en ben nu gelukkig weer hersteld! Ruim twee weken niet gefietst en dan ga je toch nadenken wat het met je conditie gedaan heeft! Inmiddels ben ik er achter dat het me gelukkig reuze meevalt, vrijdag een klein rondje gereden van 70 km en gisteren na een lange tijd met onze EFG groep een mooie rit gemaakt richting de Utrechtse Heuvelrug van ruim 105 km en ik moet zeggen, het viel me echt niet tegen, ik ben er blij mee haha!

We waren eindelijk bijna weer eens compleet op 3 man na, het was weer gezellig en natuurlijk weer lachen met alle stomme humor er om heen , heerlijk! Als je dan opmerkingen hoort van o.a , “het ging prima maar het was 100 km te ver” dan weet je toch ook weer waarom fietsen in een groep gewoon leuk is! Ik heb het gemist en we gaan nu weer richting het voorjaar en het goede weer dus ik heb er weer zin in! De gravelbike krijgt weer wat rust en de racefiets mag zijn kwaliteiten gaan tonen de aankomende weken! Uiteraard zal ik blijven gravellen en het afwisselen maar de zomer is meer voor de racefiets!

De rit kan je hier op Strava vinden!

Enkele foto’s staan op mijn insta account! https://www.instagram.com/dutch_gravel_cycling/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *