Site

De informatie die in Stoopendaal.nl wordt aangeboden is voor eigen risico van de gebruiker. In geen enkel geval zal de auteur aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enige schade. Hoewel de informatie met grote zorg verzameld werd, is de correcte werking ervan op geen enkele wijze gegarandeerd. De links worden regelmatig op hun geldigheid getest.

Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.

Samenwerken?

Wilt u graag een grote doelgroep bereiken die geïnteresseerd is in fietsen in de breedste zin van het woord? Dat kan! Ik heb enkele samenwerkingsmogelijkheden, die ik voor u op een rijtje heb gezet. Meer informatie staat hier!

Het linken van Stoopendaal.nl

Natuurlijk mag je linken. Graag zelfs. Is goed voor informatie-uitwisseling.
Titel: Stoopendaal.nl voor informatie over routes op de Gravelbike, Racefiets of Mountainbike.
URL: http://www.stoopendaal.nl