Gravelroutes Utrecht

Gravelroute Wageningen

Leuk ritje rondom Wageningen! Wel best behoorlijk veel asfalt onderweg! Maar rondom de Grebbeberg is het prachtig. Met wat aanpassingen kan je daar volop gravel rijden! Check hier de route en download de GPX hieronder!


Gravelroute Lage Vuursche 79 KM

Lage Vuursche heeft vele mooie routes, het is altijd goed hier, er zijn verschilende afstanden, deze afstand is 81 KM! Lage Vuursche is altijd een aanrader in iedere omstandigheden! Check hier de route en download de GPX hieronder!


Gravelroute Grebbelinie

Vandaag een leuk en mooi rondje gefietst rondom de Grebbelinie, veel afwisseling in de ondergronden. Heerlijk weer en het bos is nog prachtig in deze jaargetijden, wederom genoten. Check de route hier en download de GPX hieronder!Gravelroute Soest en omgeving 70 KM

 Tijdens de rit ,fiets je ook over de “oude” landingsbaan van Soesterberg! Altijd wind tegen daar,dus best bikkelen! Leuke tocht veel gravel en afwisselend asfalt! Check hier de route en download de GPX hieronder!


Gravelroute Bicyclingnl Wintergravel 2019! 105 KM

Dit was de Gravelride route van BicyclingNL Wintergravel 2019! Voor de mensen die de hele middag aan de bak willen is dit een fantastische route over het Gooise natuurreservaat! Starten doe je hier bij Heidezicht! Check hier de route en download de GPX hieronder!


Gravelroute Lage Vuursche 43 KM!

Dit is de korte versie over Lage Vuursche! De route was natuurlijk veel gravel , gravelpaden zoals ze dat noemen! Auto geparkeerd bij de “Buiten in de Kuil” Heerlijke route, om te fietsen! Check hier de route en download de GPX hieronder!


Gravelroute Amerongen 70 KM!

Gestart bij de Proloog in Amerongen voor een Gravel Ride van ongeveer 70 km! Route is erg afwisselend ,veel asfalt, veel onverhard en lekker modderige gravelpaden! Allemaal omgeving Leersum, Langbroek en Zeist en uiteraard Amerongen! Check hier de route en download de GPX hieronder!


Gravelroute Heuvelrug 79 KM!

Wat een dikke vette route is dit!! Hou je van Gravel rijden! Aanrader, uiteraard ook goed te doen op je MTB! Echt een dikke route!!! Check hier de route en download de GPX hieronder! *Let op* de route is iets langer dan op wat je ziet op Strava! 4 km langer.


Gravelroute Laren 47 KM!

Gewoon een leuk en relaxte gravelride vanuit Laren, over de hei en door mooie bosgebied, zeker een aangename route! Check hier de route en download de GPX hieronder!


Gravelroute Bussum – Gooimeer 72 KM!

Gravelride Bussum via Gooimeer en omstreken! Blijft een aanrader dit rondje, vanochtend redelijk heiig dus mysterieus mooi daar! Elke rit is weer anders daar! Starten doe je hier bij Heidezicht! Check hier de route en download de GPX hieronder!


Gravelroute Hoogland 105 KM

De route kregen we via een GPX-bestand en die zag er veelbelovend uit, hoewel er nog best veel asfalt in zat, maar goed nu na afloop kunnen we zeggen dat de route gewoon prima was! Via Eemland richting Nijkerk/ Voorthuizen dan door naar Stroe, over de mooie heide en via Harskamp richting Otterloo! Daar ga je richting Lunteren en de Grebbelinie richting de Treek terug naar Hoogland! Veel leuke nieuwe gravelpaden ontdekt en veel tussendoor weggetjes gezien dit keer! Check de route hier en download hier de GPX!