Gravelroutes Brabant

Gravelroute Den Bosch 68 KM!

Heerlijke omgeving weer, onderweg bijzondere monumenten tegen gekomen o.a de Moerputten Brug, 600 mtr lange oude spoorlijn!. En deze route laat je de mooiste plekjes – boerenland, bossen, heide en mooie dijkjes. Check hier de route en download de GPX hieronder


Gravelroutes

Gravelroute Den Bosch en omgeving 56 KM!

Je komt onder andere langs het EBI en het daar aan liggende Kamp Vught. Tevens fiets je langs het Nationaal Monument Kamp Vught dat is een herinneringscentrum op de plek van het voormalige concentratiekamp Herzogenbusch (‘Kamp Vught’)Check hier de route en download de GPX hieronder!


Gravelride Breda en omgeving 75 KM

Gravelrit Breda en omstreken , wat een prachtige route en een mooie omgeving. Er zit van alles in, mooie lange rechte gravelpaden , los zand, MTB parcours ,vergezichten, bos, vele wateren, wat er ontbrak was een koffie To go met appeltaart!!Gravelride Uden de Maashorst 98 Km

Gravelrit gemaakt naar de Maashorst in Uden! Een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Noord-Brabant.Van zandverstuivingen tot heidevelden en diepe donkere bossen. Onderweg maak je kennis met een paar bewoners van de Maashorst: de Tauros en de Exmoor pony en misschien zie je wel de Wisent. Fantastische route zeker de moeite waard om te rijden!

Check hier de route! Download de GPX hier onder.


Gravelride Strabrechtse Heide 80 Km

Via Helmond doken we bossen en heide in! Maar eerst kwamen en gingen we over het Dak van Brabant, een leuk klimmetje met boven op een fantastisch uitzicht over Brabant! De route was mooi en vooral het heidegebied was prachtig! We fietsen o.a. langs de Molenheide, langs de Scheidingsven, de herbertus bossen, waterplas de Beuven en de Pan! Onderweg hebben we nog wat wilde dieren gespot, zoals Wilde Paarden, heel gaaf om te zien! 

Check hier de route! Download de GPX hier onder.


Gravelride Canyon Winter Ride Strabrechtse Heide 75 Km

De start was is in Eindhoven bij Wieler café de Cycklist in Eindhoven daar waar Canyon ook de start van de tocht organiseerde!

Een tocht van +/- 75 km rondom Eindhoven en de Strabrechste Heide , prachtige omgeving! De moeite waard om deze absoluut eens te fietsen! Je komt over veel verschillende heide gebieden!

Check hier de route! Download de GPX hier onder.